Церква Різдва богородиці

Церква відома з написів на книгах 1735, 1752 рр. Нова церква Різдва богородиці збудована у 1777 р. – дерев’яна триверха. У 1845 р. прибудовано 2 бічних приділи. 8-гранна дерев’яна дзвіниця збудована у 1777 р. Іконостас старовинний різьблений 5-ярусний. Була цвітна Тріодь, порадована у 1735 р. “до местечка Бруслинова” до церкви пресвятої богородиці [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 591 – 592]. Православна церква була в 1780 р. [Сулковский И.Я. Судьбы православия в Подолии в период унии. – Труды Подольского церковного историко-археологического общества, 1916 г., т. 12, с. 101.;]