Церква св.Миколи

Церква св.Миколи збудована в 1740..1748 рр. – дерев’яна, крита гонтою, без огорожі. В 1788 р. її спалили турки. Після цього почали будувати кам’яну церкву з 1 дерев’яним верхом. Ще в 1801 р. вона не була закінчена. Дзвіниця збудована окремо від церкви. В 1891 р. цреква перебудована і збільшена. Іконостас зроблено в 1863 р. Біля церкви в 1862 р. збудовано каплицю – пам’ятник скасуванню панщини[Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9, с. 446; Сецинский Е.И. Исторические сведения и приходах и церквах Подольской епархии. 1. Каменецкий уезд. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1895 г., т. 7 с. 258 – 262].