^Богородчанський район

Копачівка с

Виконавчій комітет Івано-Франківської обласної Ради народних депутатів рішенням від 20 червня 1989 року вніс в адміністративно-територіальний устрій окремих районів такі зміни: у Богородичанському районі взяв на облік село Копачівка і підпорядкував його Грабовецькій сільській Раді; у Долинському районі відновив село Ангелівка, раніше об’єднане з село Підліски Лолинської сільради, взяв його на облік і підпорядкував Лолинській сільській Раді; у Калуському районі відновив села: Зелений Яр, раніше об’єднане з село Новиця Новицької сільради, взяв його на облік і підпорядкував Новицькій сільській Раді; Іванкова, раніше об’єднане з селом Верхня Верхнянської сільради, взяв його на облік і підпорядкував Верхнянській сільській Раді.