1998 р. Церкви України: Перемиська єпархія

с. Боберка.

Турківський.

Церква св. арх. Михаила. 1914.

Є згадки про церкву у 1537 р., яка була збудована одночасно з заснуванням села краківським воєводою і перемиським старостою Петром Кмітом. Попередня тризрубна двоверха церква бойківського типу була споруджена у 1724 (1729) р. Наву і бабинець її вінчали наметові пірамідальні верхи з двома заломами. У верхньому ярусі бабинця була влаштована дзвіниця. В 1914 р. на її місці збудовано новий дерев’яний п’ятизрубний триверхий храм з високими восьмериками вівтаря, нави і бабинця, які вінчають грушасті бані з маківками. З 1960 по 1989 рік церква стояла зачиненою. У 1970 році пограбована.

Юсипович І. Турківщина: за завісою століть. – Львів, 1993, с. 56;.

Kryciński S. Cerkwie w Bieszczadach. – Warszawa, 1991.