Данилова Балка с

Історичні адміністративні поділи

Або Куца Балка [Приходы и церкви Подольской епархии. – Труды Подольского епархиального историко-статистического комитета, 1901 г., т. 9].

Сымонович Э.А. Работы в с.Данилова Балка. – “Археологические открытия 1978 г.”, М., 1979 г., с. 409.

Сымонович Э.А. Погребения 5 – 6 вв. н.э. у с.Данилова Балка. – Краткие сообщения Института истории материальной культуры, 1952 г., т. 48, с. 62 – 70.

Сымонович Э.А. Раннетрипольское поселение в с.Данилова Балка. – Краткие сообщения Института истории материальной культуры, 1951 г., т. 39, с. 104 – 109.

В 1905 р. поруч існувало окреме село Антоновка (1 верста від Данилової Балки) [Крылов А. П. . – Каменец-Подольский: изд. губ. стат. комитета, 1905 г., с. 352]. Можливо, у складі с. Данилова Балка.

В 1905 р. поруч існував окремиий посёлок Василевський (9 верст від Данилової Балки, 34 версти від Голованівська, 60 верст від Балти) [Крылов А. П. . – Каменец-Подольский: изд. губ. стат. комитета, 1905 г., с. 353]. Судячи з віддалей, це сучасне село Маньківське.

В 1905 р. поруч існувало окреме село Грековка (Греківка чи Гренівка; 11 верст від Данилової Балки, 32 версти від Голованівська) [Крылов А. П. . – Каменец-Подольский: изд. губ. стат. комитета, 1905 г., с. 353]. Можливо, у складі с. Луполове.

В 1905 р. поруч існував окремий посёлок Купчинецкий (2 версти від Данилової Балки, 26 верст від Голованівська) [Крылов А. П. . – Каменец-Подольский: изд. губ. стат. комитета, 1905 г., с. 355].

В 1905 р. поруч існувало окреме село Михайловка (12 верст від Данилової Балки, 31 верста від Голованівськ) [Крылов А. П. . – Каменец-Подольский: изд. губ. стат. комитета, 1905 г., с. 356]. Можливо, у складі с. Луполове.

В 1905 р. поруч існував окремий посёлок Прибыловка (11 верст від Данилової Балки, 20 верст від Голованівська) [Крылов А. П. . – Каменец-Подольский: изд. губ. стат. комитета, 1905 г., с. 357]. Можливо, у складі с. Дельфінове.

В 1905 р. поруч існував окремий посёлок Соболевка (11 верст від Данилової Балки, 35 верста від Голованівська) [Крылов А. П. . – Каменец-Подольский: изд. губ. стат. комитета, 1905 г., с. 358]. Можливо, у складі с. Соболівка.