Церква

Найдавніші згадки походять з XVII ст. 1 Нову церкву збудовано у 1890 р. 2 Після першої світової війни відібрана православним і перетворена (перебудована) на школу. 3 В середині 1990-х рр., в зв’язку з побудовою нового шкільного приміщення, споруда церкви розібрана.

1. Ks. Sosna G. Historyczny zarys Kościoła Prawosławnego od zarania dziejów do chwili obecnej na terenie województwa Białostockiego. // Wiadomości Polskiego Autokiefalicznego Kościoła Prawosławnego. 1978, N3-4. – S. 43-95.

2. Saładiak A. Pamiątki i zabytki kultury ukraińskiej w Polsce. – Warszawa, 1993; Інтерпеляція посла д-ра Степана Барана до премієр міністра (1938). // Надбу-жанщина. – Нюйорк, Париж, Сідней, Торонто. 1986. Т. 1. – С. 700-713.

3. Siwicki M. Dzieje konfliktów Polsko-Ukraińskich. Warszawa, 1992. Tl. – S. 134.