Берегуйфалу с

Історичні адміністративні поділи

Угор. Beregújfalu. Перша писемна згадка про село Берегуйфалу датується 1378 роком в розповіді Рудольфа Мочолаї.

Згадки: 1398: Wyfalu, 1401: Bereg Wyfalu, 1463: Wyfalu, 1530: Wÿfalw, 1542: Bereghwyfalw, 1550: Beregwÿffalw, 1570: Beregh Vÿfalu, 1773: Bereg Uj Falu, Noviszelló, 1808: Újfalu (Beregh-), Nowosello, 1851: Ujfalu (Bereg) , 1877: Ujfalu (Bereg-), 1913: Beregújfalu, 1925: Nové Selo 1930: Selo Nové, 1944: Beregújfalu, 1983: Нове Село, Новое Село, 1995: Берегуйфалу.

Рішення про перейменування села Нове Село на село Берегуйфалу прийняла Верховна Рада України 21.09.1991 р. Рішення № 1592-XII. Дата опублікування 01.12.1991 р. (“Відомості Верховної Ради України”, 49, ст.698).

Президія Верховної Ради України постановляє (21.09.1991, № 1592-XII): Відновити населеному пункту Берегівського району Закарпатської області колишне найменування: селу Нове Село – село Берегуйфалу.