Привітне с

Татарська назва: Ускют.

Переименование: Ускутский сельсовет — в Приветненский и селение Ускут в Приветное [Указ Президиума Верховного Совета РСФСР от от 21 августа 1945 года «О переименовании сельских Советов и населенных пунктов Крымской области» .]

Верховна Рада Кримської АРСР постановами від 19 липня, 24 жовтня та 26 грудня 1991 року внесла в адміністративно-територіальний устрій республіки такі зміни: Привітненську сільраду – Алуштинській міській Раді.

Ще одну статую Леніна знесли в Криму (24.02.2014 р.)

Вождя звалили з постаменту, обезголовили і розділили по частинах. Таким чином рука валялася поруч з тулубом, а бюст – неподалік, за огорожею. Як повідомив 15 хвилин голова Алуштинського регіонального меджлісу Енвер Арпатли, імовірно, інцидент стався в ніч з 22 на 23 лютого.

Список літератури – на сайті «».